Karriere

Jobb med oss

Sedan starten 2015 har Gordon drivits av att utmana status quo. Eftersom vårt mål är att revolutionera logistikbranschen har vi tagit oss an flera utmaningar, stora som små. Därför letar vi alltid efter härliga och ambitiösa medarbetare som vill vara med på vår resa och som tillsammans vill bidra till förändring. Är du en av oss?


Att jobba på Gordon

Jobbar du med oss kommer du märka att vi på Gordon kommer från vitt skilda bakgrunder och har olika erfarenheter som vi bidrar med. Trots våra olikheter har vi alla ett gemensamt intresse, och det är att vi älskar att utveckla nya och smarta lösningar inom last-mile logistik. Oavsett om du är intresserad av att jobba med utveckling av vår SaaS-plattform, hållbarhet eller se till att den dagliga verksamheten rullar så strävar vi efter samma sak. Nämligen att vara förstahandsvalet för våra nuvarande och blivande kunder. Det vill säga, när de söker ett nytt upplägg för sin logistik ska de veta att Gordon hittar lösningar och skapar möjligheter.  

Här kan du läsa mer om vad vi gör och vilka vi är. Hoppas att vi hörs!


Ledige stillinger

Här hittar du våra senast utannonserade tjänster. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka din ansökan. 
bild som visar några av dem som jobbar med oss på Gordon

Ser du ikke den rette rollen for deg?

Gordon växer snabbt och vi letar ständigt efter talanger som vill jobba med oss för att driva förändring och skapa nya sätt att bygga last mile-delivery. Därför vill vi gärna höra mer om dig. Vill du revolutionera logistikbranschen? Besitter du kunskaper eller erfarenheter som du tror vi skulle vara intresserade av?

Skriv till oss och berätta varför vi är perfekta ihop!

Jobb med oss

"*" obligatorisk felt

Max. file size: 2 MB.
Untitled*

Siste nytt


Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg med Gordon Newsletter

External Form - Newsletter Subscribe

"*" obligatorisk felt

marketing opt-in