Ali Ghoce, VD Gordon och Tommy Wreeth, Transports förbundsordförande.

Gordon tecknar kollektivavtal med Transport

Gordon tecknar avtal med Svenska Transportarbetareförbundet (Transport) om att ingå i Centrala Transportavtalet från och med 1 juni.

Det nya kollektivavtalet kommer att gälla för terminalarbetare anställda av Gordon, och blir ett komplement till Tjänstemannaavtalet som Gordon omfattas av sedan tidigare.

– Vi ser fram emot ett gott samarbete där vi tillsammans arbetar för att ska skapa stabilitet och förutsägbarhet i frågor om arbetsvillkor och relationen med alla anställda, säger Ali Ghoce, VD Gordon.

Från och med 1 juni kommer avtalet att gälla för terminalarbetare i Malmö, och efter en gemensam utvärdering i höst är planen att utvidga implementeringen successivt till övriga terminaler.

– Vi och Gordon har haft en konstruktiv dialog hela vägen. Nu ser vi fram emot att terminalarbetare även i andra städer, som jobbar för Gordon, kommer att omfattas av kollektivavtal, säger Tommy Wreeth, Transports förbundsordförande.


Pressebilder

(Click to download high resolution image.)

Ali Ghoce, CEO Gordon
Tommy Wreeth, Transports förbundsordförande

Kontakt os for mere information:

press@gordondelivery.com


Om Transport:
Svenska Transportarbetareförbundet är fackförbundet som organiserar en rad olika branscher och yrkesområden, inom främst transportnäring, renhållning och bevakningsbranschen. Förbundet bildades 1897.
Om Gordon:
Gordon er et last mile-selskap som spesialiserer seg på koordinerte strømmer av temperaturkontrollerte leveranser. Selskapet har to forretningsområder: En komplett løsning for kjølte last mile-leveranser og en SaaS-plattform. Gordon ble grunnlagt i 2015 i Stockholm og har i dag virksomhet i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Blant kundene er dagligvarekjeder, måltidskasseselskaper, matprodusenter og apotek.
Dele:

Om Gordon

Gordon er et last mile-selskap som spesialiserer seg på koordinerte strømmer av temperaturkontrollerte leveranser. Selskapet har to forretningsområder: En komplett løsning for kjølte last mile-leveranser og en SaaS-plattform. Gordon ble grunnlagt i 2015 i Stockholm og har i dag virksomhet i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Blant kundene er dagligvarekjeder, måltidskasseselskaper, matprodusenter og apotek.

Siste nytt