Ali Ghoce gästar Heja Framtiden

Ali Ghoce gästar Christian von Essen och Heja Framtiden – en podcast och plattform för framtidsfrågor:”Hur är det egentligen möjligt att såväl färdiga matkassar som veckostorhandlingar kan distribueras så pass snabbt och effektivt som de faktiskt gör? En stor del av lösningen stavas , som med smart ruttplanering och ett nätverk av hundratals fristående åkare koordinerar våra matleveranser. Ali Ghoce startade bolaget efter att ha byggt expeditionssystem för apoteksmarknaden och insett att det fanns en stor potential i att erbjuda ett nytt distributionsalternativ med obruten kylkedja för livsmedelssektorn. Nu går Gordon hela varvet runt och börjar snegla på just apoteksprodukter som nästa steg. Lyssna på hans fascinerande resa. Vilken sektor skulle din nästa idé kunna revolutionera? // Programledare: Christian von Essen // Inspelat i Kitchen Studio på Roslagsgatan i Stockholm.”

Dele:

Siste nytt