Lina Andersson ny CPO for Gordon

HR-profilen Lina Andersson er utnevnt til Chief People Officer i last mile-selskapet Gordon, som dekker det meste av det nordiske markedet med temperaturkontrollerte hjemleveranser av mat og medisiner kjøpt på nettet.

Lina Andersson har tidligere hatt flere ledende stillinger i blant annet ICA og Instabox, og kommer senest fra Instabee, der hun var Head of People & Culture Operations. I sin nye rolle skal hun lede Gordons HR-team og drive selskapets personalstrategi.

— Vi er glade for å få Lina med på laget. Hennes erfaring og ekspertise innen organisasjonsutvikling og HR-drevne endringsreiser vil være svært verdifull når vi fortsetter å vokse og skalere virksomheten vår, sier Ali Ghoce, administrerende direktør i Gordon. 

I 2024 vil kultur og lederskap være tilbakevendende temaer for Gordon, og Lina ser frem til en god start.

— Jeg har stor tro på både Gordons forretningsmodell og kundetilbud, men det som tiltrakk meg mest, var menneskene bak. Det er et utrolig sterkt team! Selskapet er også inne i en veldig spennende fase med stort potensial til å utvikle seg sammen med både eksisterende og nye kunder. Det er en reise jeg er veldig motivert for å være med på, sier Lina Andersson.

Dele:

Om Gordon

Gordon er et last mile-selskap som spesialiserer seg på koordinerte strømmer av temperaturkontrollerte leveranser. Selskapet har to forretningsområder: En komplett løsning for kjølte last mile-leveranser og en SaaS-plattform. Gordon ble grunnlagt i 2015 i Stockholm og har i dag virksomhet i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Blant kundene er dagligvarekjeder, måltidskasseselskaper, matprodusenter og apotek.

Siste nytt


Är du Årets e-handlare 2024? Gordon är stolt partner till priset som delas till en aktör som ligger i framkant och driver en framgångsrik och effektiv e-handel med dagligvaror. Den 14 november koras vinnaren på Dagligvarugalan – nominera idag!

Är du Årets e-handlare 2024? Gordon är stolt partner till priset, vinnaren koras på Dagligvarugalan den 14 november.