React Native Developer

Gordon Delivery är ett snabbväxande ungt bolag som på fem år etablerat sig som ledande aktör på den svenska marknaden inom digitalisering och matleveranser, till stor del drivet av e-handeln. På kundlistan finns merparten av aktörerna inom dagligvaruhandeln och bolag med erbjudande av matkassar.

Gordon strävar ständigt efter att utveckla serviceupplevelsen för både konsumenter och detaljhandlare, till stor del genom att digitalisera last-mile-flödet.

Modellen bygger på att Gordons digitala plattform och professionella och serviceinriktade personer, så kallade Gordoneerer, levererar varor till konsumenter samtidigt som Gordon stödjer handlare genom hela leveransprocessen – från mottagen order till nöjd kund.

Gordon Delivery växer snabbt, med mer än fördubblad omsättning varje år sedan starten 2015. Den snabba tillväxten förväntas fortsätta i Sverige samt genom att erbjudandet nu lanseras internationellt.

Om tjänsten

Vi söker en duktig React Native-utvecklare som kommer du vara en del av Gordon Tech tillsammans med ett antal utvecklare men du kommer även arbeta tätt med Operations Teamet.

Du kommer bland annat arbeta med vidareutveckling av Gordon förar-app och konsument-app.

Vem är du?

Tjänsten passar dig som vill ta dig an en roll där du får chans att komma med egna idéer och tankar, ta mycket eget ansvar och jobba proaktivt med nya lösningar. Vi är ett litet företag i ständig förändring och man måste känna sig bekväm med en flexibel vardag.

Samtidigt är du aldrig ensam – i teamet finns grymma kollegor som tror på dig och som vill att du ska ha de bästa förutsättningar för att förverkliga dina arbetsuppgifter!

Är du en talangfull utvecklare som brinner för mobilutveckling-utveckling, har minst 2 års erfarenhet och vill bli en del av ett härligt team? Då är detta tjänsten för dig.

Du lägger stor vikt vid snyggt skriven kod och har goda kunskaper inom webbstandarder och mobil utveckling.

Vi ser gärna att du:

  • Skapat och vidareutvecklat moderna applikationer i React Native
  • Har erfarenhet av Expo, Git och Figma
  • Kan se affärsnyttan av det som utvecklas
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift

Vi erbjuder dig

  • Möjligheten att påverka både rollen och företaget i sin fortsatta internationella expansion.
  • Att bli en del av ett härligt gäng drivna kollegor på ett innovativt företag.
  • En modern och avslappnad kultur i en icke-hierarkisk organisation.

Kontakt och ansökan

Andreas Viklund
andreas.viklund@gordondelivery.com
070-228 68 10


Dele:

Om Gordon

Gordon er et last mile-selskap som spesialiserer seg på koordinerte strømmer av temperaturkontrollerte leveranser. Selskapet har to forretningsområder: En komplett løsning for kjølte last mile-leveranser og en SaaS-plattform. Gordon ble grunnlagt i 2015 i Stockholm og har i dag virksomhet i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Blant kundene er dagligvarekjeder, måltidskasseselskaper, matprodusenter og apotek.

Legg igjen en kommentar