Trendrapport för livsmedels- & middagslösningsmarknaden 2023: Anpassning till förändrade konsumentkrav

Dagligvaru- och middagslösningsbranschen står inför utmanande tider. Inflation, stigande räntor och ökad priskänslighet hos konsumenterna leder till minskande marginaler och ökad press på investeringar. För att lyckas i den här miljön måste vi hitta nya och kreativa lösningar för att vända dessa utmaningar till möjligheter. Med den här rapporten om marknadstrender hoppas vi kunna ge dig några tankeställare som hjälper dig att anpassa dig till de förändrade konsumentkraven och skapa förutsättningar för framtida tillväxt.

Vill du läsa hela rapporten?

Ladda ner den här:

Form – Trend Report 2023

"*" obligatorisk felt

Terms*
marketing opt-in

Om du vill veta mer om Gordons samordnade leveranser och hur vi kan hjälpa dig att lyckas, kontakta vårt säljteam för att diskutera dina alternativ och få värdefulla insikter om skillnader mellan marknaderna, såsom konsumentbeteende och marknadsföringsstrategi.

Vill du veta mer? Hör av dig till Andreas!

Andreas Furu, CCO, andreas.furu@gordondelivery.com


Dele:

Siste nytt