En stark möjlighet med en svag krona

Här kommer ett tips från Gordon, angående den svaga kronan som gör det dyrare för svenska företag att importera varor och tjänster: Så som marknaden ser ut nu gynnas de företag som har intäkter i danska kronor och kostnader i svenska kronor. Om du har produktion i Sverige och säljer till kunder på den danska marknaden kan du vända växelkursen till din fördel. Med Gordon får du en obruten, tempererad kylkedja på båda sidor av landsgränsen och når 99% av alla danskar med hemleveranser. Om du vill expandera dina leveransområden utanför Sverige till Danmark, hör av dig till KAM Carl Rosenbaum eller din kundansvarig för att se över dina möjligheter och få värdefulla insikter om skillnaderna mellan marknaderna, så som konsumentbeteenden och marknadsstrategier. 

Dele:

Siste nytt