We celebrate 8 years of collaborated deliveries

On the 1st of June, we at Gordon celebrated our 8th birthday. In the beginning, our founder, Ali Ghoce, made deliveries himself and the company was run from the kitchen of his apartment in Hammarby Sjöstad in Stockholm.

I dag har Gordon 68 anställda och hundratals chaufförer som levererar från 15 distributionscentraler spridda över hela Norden. I början var Ica Sjöstaden i Stockholm den enda kunden. I dag levererar vi på Gordon mat från dagligvarubutiker, färdiga matkassar och läkemedel från företag i hela Norden, och under föregående år var omsättningen 568 miljoner SEK. 

— Under det kommande året kommer omställningen inom dagligvaruhandeln att fortsätta. I denna förändring står Gordon stadigt och erbjuder våra samordnade leveranser med aktiv kyla till alla som vill ha sina varor i våra kylbilar, säger Ali Ghoce, Gordons VD och medgrundare.

Dele:

Siste nytt