Nu kommer Gordons hemleveranser av mat till Sundsvall och Timrå

I början av april fick 100 000 personer i Sundsvall och Timrå bättre möjligheter att handla färdiga middagslösningar och matkassar på nätet från olika företag. Detta eftersom last mile-företaget Gordon har kommit till Sundsvallsområdet med sina samordna kylleveranser. Ett av företagen som har sin mat i Gordons kylbilar är Sundsvallsföretaget Macro Meals. 

I dag är omkring 100 företag, som säljer mat och läkemedel på nätet, kunder till Gordon i Sverige. Tack vare Gordons samordnade hemleveranser kan dessa företag nå nästan nio av tio svenskar, bland dem nu också boende i Sundsvall och Timrå. 

– Vi på Gordon vill underlätta människors vardag genom att erbjuda kylda hemleveranser. Därför känns det roligt att vi nu gör det möjligt för våra kunder att öppna upp sina erbjudanden för fler, säger Ali Ghoce, VD för Gordon. 


Varor från Sundsvallsbolag och andra i samma kylbilar

I dagsläget är det två av Gordons kunder som har öppnat upp för beställningar i de två kommunerna. Ett av dem är Sundsvallsföretaget Marco Meals, som säljer hälsosamma färdiga måltider.

– Vi är glada för att vi nu kan använda Gordon för våra leveranser både här på hemmaplan och i övriga Sverige. Detta gör att vi kan utöka vårt leveransområde i Sundsvall och Timrå och erbjuda näringsrika måltider till fler, säger Magnus Hellgren, VD för Macro Meals. 

Tidigare har Macro Meals själv skött sina leveranser i Sundsvall och Timrå. Nu kommer dessa leveranser att samordnas med Gordons andra kunder.  

– Det känns bra att komma med i en samordnad leverans här på hemmaplan. Det skapar effektivare transporter, säger Magnus Hellgren. 

– Vi på Gordon jobbar nu med att få fler av våra kunder att vilja ha sina leveranser i våra kylbilar i Västernorrland. Vi jobbar också för att kunna erbjuda leveranser till boenden i fler postnummerområden i Västernorrland än i dag, säger Ali Ghoce. 

Macro Meals har varit kund hos Gordon sedan snart tre år. Varje månad lämnar 1000-tals hälsosamma och välsmakande måltider produktionsanläggningen för att skickas till kunder i större delen av Sverige som bara behöver värma måltiderna för att få en färdig lunch eller middag. 

– Samarbetet med Gordon skapar möjligheter för oss som företag i en mindre stad som Sundsvall att växa både på hemmaplan och i övriga Sverige. Vi vet att det finns många som saknar tiden men ändå vill äta gott och må bättre, säger Magnus Hellgren.


Fakta: Hit kommer Gordon

Till dessa postorter i Sundsvall och Timrå kommer Gordon med sina hemleveranser (Avvikelser kan förekomma)

 • Alnö
 • Ankarsvik
 • Bergeforsen
 • Fagervik
 • Kvissleby
 • Matfors
 • Njurunda
 • Sundsbruk
 • Sundsvall
 • Sörberge
 • Söråker
 • Timrå

If you are an existing or new customer of Gordon and want to offer your services to residents in Sundsvall and Timrå get in touch with us and we’ll help you!


Kontaktinformasjon

press@gordondelivery.com

Magnus Hellgren, VD Macro Meals Sverige, magnus.hellgren@macromeals.se


Om Macro Meals

Macro Meals lagde sina första näringsrika lunchlådor 2017. Målgruppen är personer som vill få mer tid till ett hälsosamt och aktivt liv. Macro Meals erbjuder hemleverans av näringsberäknad färdigmat som är fri från både laktos och gluten, enligt Livsmedelsverkets definition. De färdiga maträtterna säljs på macromeals.se, hos företag och i utvalda Ica-butiker i Sundsvall och Stockholmsområdet.


Dele:

Om Gordon

Gordon er et last mile-selskap som spesialiserer seg på koordinerte strømmer av temperaturkontrollerte leveranser. Selskapet har to forretningsområder: En komplett løsning for kjølte last mile-leveranser og en SaaS-plattform. Gordon ble grunnlagt i 2015 i Stockholm og har i dag virksomhet i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Blant kundene er dagligvarekjeder, måltidskasseselskaper, matprodusenter og apotek.

Siste nytt