Nu lanserar Gordon Delivery i Finland och Norge

Gordon Delivery lanserar i veckan i både Finland och Norge. Detta innebär att tusentals slutkunder i Oslo och Helsingfors kommer att få tillgång till hemleveranser av mat. Detta sker genom temperaturreglerade fordon med smidig leveransinformation via företagets egenutvecklade tech-lösning. Huvudstäderna är dock bara det första steget för de båda länderna. 

– I Sverige når vi 80% av svenska slutkonsumenter och i Danmark 96%. Målet för både Finland och Norge är självklart att komma upp i samma nivåer. Vi jobbar redan på att etablera oss i fler städer i Norge och Finland, berättar COO Mikael Sahlsten.

Gordon Delivery har haft en stark tillväxt sedan företaget startade sin verksamhet 2015. Fram tills i förra veckan har företaget haft leveransverksamhet i Sverige och Danmark. Med lanseringen denna vecka dubblas därmed antal länder.

– Det känns otroligt kul att kunna växa så här snabbt. Att stärka vår position i Norden är självklart viktigt för vår tillväxt. Vi hoppas och tror dock också att det kommer att hjälpa våra existerande kunder att också växa snabbare. Med vårt integrerade nätverk i fyra länder kan de lättare etablera sig på nya marknader, säger VD Ali Ghoce.

Den nordiska marknaden är väldigt viktig för Gordon, men inte slutdestinationen.

– Vi pratar redan med många potentiella kunder på kontinenten och möts av ett stort intresse för vår kombination av temperaturreglerade leveranser och en tech-lösning för hela leveranskedjan. Vi ser fram emot att snart kunna erbjuda dem detta, säger expansionschef Kristina Liljestrand. 

Dele:

Siste nytt