Karriär

Jobba med oss

Sedan starten 2015 har Gordon drivits av att utmana status quo. Eftersom vårt mål är att revolutionera logistikbranschen har vi tagit oss an flera utmaningar, stora som små. Därför letar vi alltid efter härliga och ambitiösa medarbetare som vill vara med på vår resa och som tillsammans vill bidra till förändring. Är du en av oss?


Att jobba på Gordon

Jobbar du med oss kommer du märka att vi på Gordon kommer från vitt skilda bakgrunder och har olika erfarenheter som vi bidrar med. Trots våra olikheter har vi alla ett gemensamt intresse, och det är att vi älskar att utveckla nya och smarta lösningar inom last-mile logistik. Oavsett om du är intresserad av att jobba med utveckling av vår SaaS-plattform, hållbarhet eller se till att den dagliga verksamheten rullar så strävar vi efter samma sak. Nämligen att vara förstahandsvalet för våra nuvarande och blivande kunder. Det vill säga, när de söker ett nytt upplägg för sin logistik ska de veta att Gordon hittar lösningar och skapar möjligheter.  

Här kan du läsa mer om vad vi gör och vilka vi är. Hoppas att vi hörs!Träffa dina framtida kollegor

Att ha bra kollegor är viktigt. Passa på att lära känna fyra av dina framtida kollegor redan nu!Lina Andersson

Chief People Officer

Träffa Lina!
Hur skulle dina vänner beskriva dig med ett ord?

Tydligen är jag ”omöjlig att beskriva” med ett ord, och jag tycker att det i sig är ett bra sätt att beskriva mig. Jag har alltid omfamnat många sidor av mig själv (det lät som en sådan klyscha haha), och yrkesmässigt beskrivs jag ofta som både analytisk och emotionell. Om vi pratar om ”färger” och DISC-tester (mäter personlighetstyper) så visar resultaten alltid att jag är en blandning av rött och gult.

Vad kan du inte vara utan på en lördagsbrunch?

En STOR kopp kaffe med varm havremjölk + en obscen mängd ingefärsshots. Jag är ingen ”frukost- eller brunchmänniska”, men fråga mig istället vad jag har på mina ost- och charkbrickor (min favoritmiddag alla dagar i veckan). Jag skulle kunna hålla på i all evighet…

Vad var ditt drömjobb som barn?

Jag kommer att låta som en riktig dinosaurie nu, men när jag växte upp hade vi inte sociala medier, och på den tiden släpptes TV-program en gång i veckan och bara ett avsnitt i taget (du förstår läget!)… Allt skvaller om kändisar fanns i de svenska ”skvallertidningarna” som hette Hänt i veckan och Svensk Damtidning. Dessa tidningar var mycket populära, även om ingen erkände att de läste dem… I min familj köpte min pappa dem och läste dem under förevändningen att ”jag köpte dem till din mamma”. Hur som helst förstod jag tidigt att vuxna var superintresserade av personerna i dessa tidningar, så när min då 85-åriga farfar frågade Lina, 8 år gammal, vad hon ville bli/arbeta med när hon blev stor, var mitt enkla svar: ”Jag vill bli en av de där personerna i tidningarna!” Så i princip var mitt drömjobb att bli berömd.

Vad lyssnar du på i bilen?

Först och främst kör jag sällan någonstans (jag har bott i Stockholms innerstad de senaste tio åren), men av någon anledning har jag flera ”road trip-musiklistor” på min telefon. Musik är superviktigt för mig (att jag var dansare när jag växte upp är förmodligen en bidragande faktor här). Jag lyssnar på musik när jag reser, fokuserar på jobbet, städar, lagar mat, springer, vill knyta an till minnen och människor jag har förlorat i livet eller när jag bara behöver komma i rätt stämning och känna mig energisk! Enligt Spotify wrapped har jag lyssnat på 50 genrer, 1590 låtar och i 23 870 minuter under 2023. I princip lyssnar jag på allt från modern pop, hiphop och RNB till afrobeat, country och rock. Jag älskar livemusik och mina tre bästa konsertupplevelser under 2023 är Coldplay, Bruce Springsteen och The Weekend.

Vad skulle du vilja säga till dina framtida kollegor, varför ska de välja Gordon?

Jag tror starkt på såväl Gordons affärsmodell som kunderbjudande, men det som lockade mig mest var människorna bakom. Ett så otroligt starkt team! Det slår mig verkligen varje dag hur alla bidrar till ett högt engagemang såväl som inkludering och utveckling.

Som bolag är Gordon dessutom i en väldigt spännande fas där det finns stor potential att utvecklas tillsammans med både befintliga och nya kunder. Det är en resa som i alla fall jag känner mig väldigt motiverad till att vara med på.


Victor Edlund

Success Tower Agent

Vem är Victor?
Vad gör du helst när du inte jobbar?

När jag inte jobbar gillar jag att träffa vänner, träna Muay Thai och spela golf (inte nödvändigtvis allt samtidigt). Jag tycker också om att fotografera, speciellt när jag inte har varit på en plats förut eller vid speciella tillfällen.

Vart skulle du vilja resa och varför?

Vanligtvis, när jag reser, åker jag till en plats i norra Sverige som heter Tärnaby. Där finns det saker att göra året runt. På vintern åker vi dit för att åka skidor eller snöskoter. På sommaren vandrar vi och fiskar. När jag reser utanför Sverige har jag en förkärlek till Italien, Grekland och Filippinerna, men jag uppskattar alltid att se nya platser.

Vad var ditt drömjobb som barn?

Så länge jag kan minnas har jag velat bli stridspilot. När det inte gick i uppfyllelse behöll jag ändå drömmen om att så småningom bli kommersiell pilot.

Vad lyssnar du på i bilen?

Vilken musik jag lyssnar på beror på mitt humör. När jag känner mig nostalgisk blir det mycket Phil Collins och The Beatles. När jag är taggad lyssnar jag gärna på rapmusik som Pop Smoke eller The Notorious B.I.G och housemusik som Swedish House Mafia eller Avicii.

Vad skulle du vilja säga till dina framtida kollegor, varför ska de välja Gordon?

Om du gillar att arbeta med människor och vill att varje dag ska innehålla en bred mix av uppgifter är det här rätt ställe för dig. Men den största anledningen till att du ska välja Gordon är de underbara kollegor du kommer att få lära känna. Den drivkraft som människor på Gordon har att förbättra och fullända vår service är något vi alla strävar efter att uppnå, ett steg i taget.Oscar Gren

Frontend Developer

Lär känna Oscar!
Vilken är ditt mest överanvända ord eller fras?

Jag är inte säker på om jag har en överanvänd fras haha, men det skulle förmodligen vara typ ”okej”. Jag säger okej en hel del.

Vad är det bästa du vet att göra med dina vänner?

Jag har alldeles för många hobbies! Men det bästa jag vet att göra med mina vänner är att spela brädspel och paddla havskajak på olika platser i Sverige, främst i Stockholms skärgård och på öarna utanför Trosa och Sankt Anna.

Vilket var ditt allra första jobb?

Mitt första jobb var ett extrajobb på en restaurang där jag serverade och diskade. Men jag skulle nog säga att mitt första riktiga jobb var när jag tjänstgjorde fyra år i armén i Stockholm, som sergeant, innan jag bytte bana och började jobba med IT.

Vad lyssnar du på i bilen?

Det beror mycket på. På väg till förskolan för att lämna barnen skulle vi förmodligen lyssna på typ Babblarna. På vägen hem från förskolan, när jag har släppt av dem, gillar jag Rammstein och Infected mushrooms.

Vad skulle du vilja säga till dina framtida kollegor, varför ska de välja Gordon?

Jag tycker att de ska börja hos oss eftersom vi har ett fantastiskt team! Vi har kul på jobbet, har ett nära samarbete med de andra teamen på Gordon och vi fattar beslut tillsammans. Alla gör sitt bästa, och de saker vi åstadkommer påverkar verkligen den dagliga driften av företaget.


Anki Moalee

Operation Project Leader & Customer Responsible

Det här är Anki!
Av alla platser du har besökt, vilken är din favorit och varför?

Maldiverna är en av mina absoluta favoritdestinationer. Jag älskar det turkosa vattnet, atmosfären och fokuset på god mat och total avkoppling samtidigt som det även finns många härliga aktiviteter om man blir rastlös.

Om du bara fick äta en sak i resten av ditt liv, vad skulle det vara och varför?

Svårt att välja. Sushi och köttfärssås och spagetti är rätter jag kan äta flera dagar i rad varje vecka. Men om jag endast får välja en rätt för resten av mitt liv skulle jag ändå välja tacos då man även får variation av grönsaker.

Vad var ditt drömjobb som barn?

Som barn drömde jag om att bli popartist då jag älskade att dansa och sjunga. Men när möjligheten väl dök upp när jag blev äldre värderade jag saker annorlunda och var inte intresserad av en flytt till USA. En ny passion inom resebranschen hade växt sig större och jag fick möjlighet att jobba som resesäljare. Jag reste och upplevde världen och fick samtidigt vara kreativ och skapa minnesvärda resor till kunderna.

Vad lyssnar du på i bilen?

Jag är en allätare av musik, men föredrar pop och RNB. Spelar ofta artister som Ed Sheeran, Britney Spears och Rihanna samt lyssnar på P3 i bilen.

Vad skulle du vilja säga till dina framtida kollegor, varför ska de välja Gordon?

Gordon är ett företag med många möjligheter att utvecklas på flera olika plan, samt fantastiska kollegor och gemenskap där alla jobbar som ett team.


Lediga tjänster

Nedan hittar du våra senast utannonserade tjänster. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka din ansökan. 

Hittar du inte rätt roll för dig?

Gordon växer snabbt och vi letar ständigt efter talanger som vill jobba med oss för att driva förändring och skapa nya sätt att bygga last mile-delivery. Därför vill vi gärna höra mer om dig. Vill du revolutionera logistikbranschen? Besitter du kunskaper eller erfarenheter som du tror vi skulle vara intresserade av?

Skriv till oss och berätta varför vi är perfekta ihop!

Jobba med oss

*” anger obligatoriska fält

Max filstorlek: 2 MB.
Du kan läsa om hur dina personuppgifter behandlas i Gordons External Privacy Notice.

Senaste nytt


Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg med Gordon Newsletter

External Form - Newsletter Subscribe

*” anger obligatoriska fält

marketing opt-in