Head of Terminal and Automation

Tietoja Gordon Deliverystä

Gordon Delivery levererar branschledande lösningar inom last-mile logistik för att ge dess kunder konkurrensfördelar, ökad förutsägbarhet och högre värde.

På en kraftigt växande marknad under förändring särskiljer sig Gordon bland logistikaktörer med en tech-plattform i världsklass och genom att ta ansvar för hela kundupplevelsen. Gordon Delivery bygger sin verksamhet utifrån dagens och framtidens konsumentbehov.

Din roll

Som Head of terminal and automation kommer du att ha en nyckelroll i Gordon Deliverys fortsatta nationella och internationella expansion. Du kommer ansvara för expansionen av terminaler och automationer av Gordon Delivery globalt.

Tjänsten är placerad på Gordons kontor i Nacka strand och du kommer att ingå i en global affärsutvecklingsgrupp som ansvarar för att utveckla, etablera och följa upp alla bolag i koncernen.

Gordon Delivery är just nu i en expansionsfas där du kommer ta många egna initiativ för att förbättra verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Etablera terminaler i alla länder som Gordon opererar i
  • Bevaka marknaden och analysera vart de nya terminalerna ska vara lokaliserade i de olika länderna.
  • Identifiera behov av automationslösningar för terminaler och kravställa samt utveckla lösningar tillsammans med leverantörer.
  • Följa upp terminalernas effektivitet och arbeta med ständig förbättring
  • Ta fram policys för att säkerställa att terminalernas verksamhet uppfyller lokala regelverk och verkställ dessa.
  • Skapa och följa upp globala KPI:er.

Din profil

Till den nya tjänsten Head of terminal and automation söker vi dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom business development. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat som inköpare. Du som söker bör ha en eftergymnasial utbildning inom inköp eller automation. Vidare ser vi att du är en analytisk person med mycket goda kunskaper inom Excel eller Power BI.

För att passa in i rollen ser vi gärna att du som söker är analytiskt lagd då rollen innefattar både strategiska och operativa moment. På Gordon Delivery kommer du få mycket eget ansvar, vilket ställer krav på att du uppskattar god kommunikation och vågar ta egna initiativ samt drivs av att strukturera upp ditt arbete.

Kontakt och ansökan

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till Ali Ghoce på ag@gordondelivery.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Jaa:
Gordon Delivery grundades 2015 och genomför i dag över 600 000 leveranser av kylda matvaror och läkemedel varje månad. Bolaget är specialiserat på digitaliserade flöden av just temperaturreglerade last mile-leveranser. Utöver det lutar de sig även mot ett till affärsben; en SaaS-plattform för last mile som de licensierar ut till andra bolag. Under 2021 omsatte bolaget 411 miljoner kronor.

Jätä kommentti