Stor succé för årets sista Gordoneer Summit

Att arbeta som Gordoneer innebär mycket ansvar under frihet och man arbetar självständigt. Därför är det extra viktigt att försöka träffa varandra under året för att bygga sammanhållning och lagkänsla.

Vi kallar det för Gordoneer Summit.

Gordoneer Summit inträffar ett par gånger per år där det bjuds på mat, dryck och spännande föreläsningar. Vi passar även på att lyfta fram individuella prestationer och delar ut priser och utmärkelser under namnet Gordoneer Awards. Ett utmärkt tillfälle att träffa andra Gordoneerer.

1 december 2018 så gick Gordoneer Summit #08 av stapeln. På scenen stod bland annat representanter från Hedins Bil, som berättade om transportbranschen, Mercedes Benz och framtidens bilar.

Därefter ägde (kanske) världens första spännbandsstafett rum, med fem stolta vinnare. Gordoneeren Saman höll en kortare spännbandsutbildning för lastsäkring och på sedvanligt vis delades fem priser ut under Gordoneer Awards.

Ett utmärkt tillfälle för alla att mötas och dela information, men framför allt för att ha trevligt och lära känna varandra.

Jaa:

Jätä kommentti

Ajankohtaista