Fleet Developer

Our Story

Gordon Delivery levererar branschledande lösningar inom last-mile logistik för att ge dess kunder konkurrensfördelar, ökad förutsägbarhet och högre värde.

På en kraftigt växande marknad under förändring särskiljer sig Gordon bland logistikaktörer med en tech-plattform i världsklass och genom att ta ansvar för hela kundupplevelsen. Gordon Delivery bygger sin verksamhet utifrån dagens och framtidens konsumentbehov.

Din roll

Som Fleet Developer kommer du att ha en nyckelroll i Gordon Deliverys fortsatta nationella och internationella expansion. Du kommer ansvara för inköp av nya lastbilar där miljötänk, optimering, effektivisering samt kvalitet står i fokus.

Tjänsten är placerad på Gordons kontor i Nacka strand och du kommer att ingå i en global affärsutvecklingsgrupp som ansvarar för att utveckla, etablera och följa upp alla bolag i koncernen.

Gordon Delivery är just nu i en expansionsfas där du kommer ta många egna initiativ för att förbättra verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Bevaka marknaden och standardisera fordonsflottan globalt.
  • Utveckla samarbetet med leverantörer
  • Utveckla bolagets fordonsfinansiering
  • Utnyttja data och analyser för att optimera användningen av fordon.
  • Leda och rulla ut nödvändiga förbättringsprojekt och ge verktyg till verksamheterna i de olika länderna i linje med företagets övergripande strategiska mål.
  • Se till att lokala regelverk följs och går i linje med företagets policys.
  • Skapa och följa upp globala KPI:er.

Din profil

Till den nya tjänsten Fleet Developer söker vi dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom fordonsutveckling och/eller inköp av fordonsflotta.

Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat inom fordonsbranschen eller transportindustrin. Du som söker bör ha en eftergymnasialutbildning inom inköp eller dylikt.

För att passa in i rollen ser vi gärna att du som söker är analytiskt lagd då rollen innefattar både strategiska och operativa moment. På Gordon Delivery kommer du få mycket eget ansvar, vilket ställer krav på att du uppskattar god kommunikation och vågar ta egna initiativ samt drivs av att strukturera upp ditt arbete.

Kontakt och ansökan
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till Ali Ghoce på ag@gordondelivery.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Share on:
Gordon Delivery grundades 2015 och genomför i dag över 600 000 leveranser av kylda matvaror och läkemedel varje månad. Bolaget är specialiserat på digitaliserade flöden av just temperaturreglerade last mile-leveranser. Utöver det lutar de sig även mot ett till affärsben; en SaaS-plattform för last mile som de licensierar ut till andra bolag. Under 2021 omsatte bolaget 411 miljoner kronor.

Leave a comment