Efter framgången i Sverige – nu ska Gordon bli störst i Europa på matleveranser

Den svenska uppstickaren Gordon Delivery fortsätter sin tillväxtresa. I slutet av juni lanserar Gordon i Danmark, ett första steg i målsättningen att bli störst i Europa. Bolaget omsätter redan mer än 100 miljoner och med tillväxt på över 240% senaste året.

Gordon Delivery är specialiserade på digitaliseringen av last mile och hemleverans av kylvaror. Med sin IT-plattform och serviceinriktade hemleveranser har Gordon tagit en ledande roll på den svenska marknaden med flertalet stora dagligvarukedjor och matkassebolag som kunder.

I slutet av juni lanserar Gordon Delivery sin tjänst i Danmark, det första stoppet på bolagets europeiska expansion.

– Vi har påbörjat arbetet med att bygga en effektiv infrastruktur för framtidens leveranser. Vår målsättning är att bli störst på hemleveranser av dagligvaror i Europa, säger Ali Ghoce medgrundare och VD på Gordon Delivery, och fortsätter:

– Med hjälp av våra digitaliserade flöden kommer e-handlare över hela Europa få möjlighet att erbjuda sina kunder serviceinriktade hemleveranser inom en snar framtid.

Gordon grundades 2015 av Ali Ghoce och Per Källgården. På listan över kunder återfinns bland annat Axfood, Coop, HelloFresh och SimpleFeast. Bolaget omsätter redan mer än 100 miljoner och med tillväxt på över 240% senaste året.

Share on:

Leave a comment

Latest news