Gordon Delivery och HelloFresh inleder strategiskt partnerskap

Med en delad vision om ett kontinuerligt förbättrat matkasseerbjudande är Gordon Delivery stolta över att tillkännage ett strategiskt partnerskap med HelloFresh. Samarbetet syftar till att stärka respektive företags position på den svenska marknaden.

– Gordon Delivery och HelloFresh är två kundfokuserade tillväxtbolag som är dedikerade till att ge en fantastisk upplevelse för slutkonsumenten, säger Ali Ghoce, medgrundare och VD på Gordon Delivery.

Partnerskapet inkluderar bland annat en en ökning av antalet leveransfönster. Kunder till HelloFresh kan nu välja mellan 5 dagar för att få sina matkassar levererade, jämfört med 2 dagar sedan tidigare. Detta innebär givetvis en enorm förbättring gällande flexibilitet för slutkonsumenten.

– Gordon Delivery och HelloFresh har jobbat nära ihop och växt tillsammans de senaste månaderna och jag ser fram emot att ta nästa steg i vårt samarbete. Matkassen är definitivt på frammarsch i en andra våg, säger Ali.

– Vi är mycket glada över vårt samarbete med Gordon Delivery. Ända sedan vi började arbeta tillsammans har vi kunnat göra våra matkassar ännu mer tillgängliga för svenskar. Detta är en avgörande del av vårt uppdrag, att leverera färska måltider till människors dörr varje dag, säger Kristian Hald, VD på HelloFresh SE.

Share on:
The mission of the last mile company Gordon is to make everyday life easier for people through coordinated, sustainable and temperature-controlled home deliveries. The company's heart is an efficient digital platform connecting suppliers, drivers and recipients of home deliveries. Gordon was founded in 2015 in Stockholm. Since then, the business has grown significantly. In 2022, Gordon had a net turnover of SEK 568 million. Customers in Sweden, Denmark and Norway include HelloFresh, Coop, MEDS, Kokkeløren and Sundtakeaway.dk. 

Leave a comment

Latest news