Välkommen till Gordon Delivery, Saman Zetali

Gordon Delivery fortsätter att stärka upp sitt team. Senast i raden att bli en del av familjen är Saman Zetali som tar klivet in i trafikledningen.

Han kommer få ansvar för det samordnade flödet för matkassar. Om namnet känns bekant är det för att vi gjorde en intervju med Saman i våras. Han arbetade då som Gordoneer, men tar nu klivet in på kontoret för att stärka upp trafikledningen.

Saman har stor erfarenhet av leveranser och vet hur det fungerar ute på vägarna, något som borgar för bättre service gentemot kunder. Förståelsen för utmaningar har redan gett effekt. Häromveckan kom en nöjd slutkund förbi med en present för det fina bemötandet.

Välkommen till Gordon-gänget, Saman!

Share on:

Leave a comment

Latest news


Är du Årets e-handlare 2024? Gordon är stolt partner till priset som delas till en aktör som ligger i framkant och driver en framgångsrik och effektiv e-handel med dagligvaror. Den 14 november koras vinnaren på Dagligvarugalan – nominera idag!

Är du Årets e-handlare 2024? Gordon är stolt partner till priset, vinnaren koras på Dagligvarugalan den 14 november.