Gordon Delivery välkomnar Mikael Sahlsten som ny COO

Logistik-startupen Gordon Delivery fortsätter sin tillväxtresa. Nu har man gjort klart med Mikael Sahlsten som Chief Operating Officer. Han kommer närmast från en roll som affärsområdesansvarig på Axfood.

Gordon Delivery plockar in Mikael Sahlsten som Chief Operating Officer. Mikael har gedigen erfarenhet från branschen och har bland annat varit verksam som VD för såväl Hemglass som Middagsfrid. Senast kommer han från en roll på Axfood där han var affärsområdesansvarig för färdigplanerade matkassar. Han påbörjar sin nya tjänst den 19 augusti.

– Vi är oerhört nöjda att knyta till oss Mikael, som har en djup förståelse för dagligvaru- och e-handelsbranschen. Han kommer att ha en nyckelroll i vår fortsatta utveckling, säger Ali Ghoce, VD och medgrundare på Gordon Delivery.

Mikael ser fram emot att få vidareutveckla Gordons affär och bidra till den ökade tillväxten. Han medger att han har blivit positivt överraskad över hur entusiasm och problemlösning genomsyrar hela företaget.

– Gordon Delivery är inte bara ett transportbolag. Det lockade mig väldigt mycket att de lägger oerhört mycket fokus på kundupplevelse samt helhetsupplägg, säger Mikael och fortsätter:

– Att få vara med i det strategiska arbetet och vidareutveckla affären hos Gordon känns spännande. De har kommit väldigt långt om man jämför med konkurrenterna, men det finns fortfarande mer att göra, bland annat med kundupplevelsen och effektivisera last mile-utmaningen för alla i branschen. Sedan gillar jag att jobba operativt och ser fram emot att vara delaktig i att göra våra kunder nöjda.

Share on:

Leave a comment

Latest news