Gordon Delivery växlar upp – värvar från branschen

Gordon är den nytänkande uppstickaren som utmanar logistikbranschen med sin lösning inom last-milelogistik. Nu siktar man ännu högre och kan presentera ett starkt nyförvärv i form av Alex Hjort från Linas Matkasse.

Efter en intensiv start för knappt fyra år sedan har Gordon Delivery jobbat på i det tysta under den senaste tiden. Samtidigt har flera stora avtal skrivits på och från årsskiftet så utökades bland annat samarbetet med Coop där Gordon Delivery nu hanterar samtliga onlineleveranser i Skåne.

Nu är det dags för nästa steg i tillväxtresan där Alex Hjort presenteras som ett nyförvärv. Alex har lång erfarenhet från logistikbranschen och var en av hörnstenarna som bäddade för tillväxten på Linas Matkasse. Senast iklädde han sig rollen som logistikchef hos den svenska matkassejätten. På Gordon Delivery kommer han att fortsätta utveckla den digitala affären i rollen som operativ chef.

– Det ska bli oerhört kul att få vara en del av det här. Gordon Delivery ligger i framkant när det gäller allt från företagskultur till teknologi och distribution. Det är verkligen mer än en transportör och distributionsföretag, säger Alex och fortsätter:

– Jag ser fram emot att bidra till företagets fortsatta resa. Gordon har länge pratat om vikten av att samordna hemleveranser för att minska miljöpåverkan och samtidigt ge större spridning till mindre aktörer.

Gordon Delivery grundades 2015 av Ali Ghoce. Tillväxten har varit stark ända sedan starten och förra året omsatte man över 21 miljoner kronor, en ökning med 1300% jämfört med 2016. Bland kunderna märks bland annat Linas Matkasse, Hemköp och Willys.

– Vi vässar vår kompetens ytterligare. Det driv och den erfarenhet som Alex besitter kommer att betyda mycket i vår nästa fas, säger Ali Ghoce, grundare och VD på Gordon Delivery.

Share on:

Leave a comment

Latest news