Distribution Partner

Bli Distribution Partner och få din verksamhet att växa

Vi växer snabbt och letar efter fler partners för utkörning av kylda leveranser till storstad och glesbygd. Som Distribution Partners jobbar vi tillsammans. Du har kylbilar och duktiga, serviceinriktade förare – vi har leveransuppdrag, trafikledning i världsklass och marknadens ledande tech-plattform.Som Distribution Partner får du:


Full kontroll över dina leveranser

Med vår tekniska plattform får du effektiva verktyg för utvärdering och optimering. Följ alla leveranser i realtid och dela information med föraren via vår förar-app. Vår trafikledning finns alltid stand-by för både dig, förare och kund.

Rätt ersättning och tydlig kompensationsmodell

All information om beställningar, utkörningar och färdiga leveranser sparas i en tydlig översikt. Som Distribution Partner kan du därför vara säker på att ditt företag får rätt ersättning för varje leverans.

Möjlighet att växa din verksamhet

Varje dag väljer tusentals kunder Gordon Delivery för sina kylda paket. Förra månaden genomförde vi fler än en halv miljon leveranser tillsammans med våra Delivery Partners.Är du våra nästa Distribution Partner?

Våra Distribution Partners har allt mellan ett fåtal till runt femton bilar. Bilarna ska vara vita och utan logotyp. De behöver ha ett kylsystem och en lastvolym på mellan elva till 18 kubikmeter. Bilarna behöver också vara utrustade med en fryslösning (till exempel en frysbox) i skåpet på bilen. Det är viktigt för oss att bilarna är så snälla mot miljön som möjligt, vi ställer därför som krav att de ska vara antingen elbilar eller köras på HVO100. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete. Utöver det behöver du ha ett yrkestillstånd för godstrafik och vara godkänd för F-skatt.

Dina förare kommer vara ansiktet utåt för både Gordon Delivery och våra kunder. Vi vill därför samarbeta med dig som har serviceinriktade förare med hjärtat på rätta stället, är självgående och klarar tunga lyft när det behövs.Ansök som Distribution Partner

Om du är intresserad av att bli Distribution Partner för Gordon, fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt.