Gordon Delivery

Nå 19 miljoner nordiska kunder

Leverera mat och läkemedel i en obruten kylkedja B2B och B2C till den nordiska marknaden. Vi ger dig en komplett helhetslösning med logistikplattform, förare, trafikledning och support för dina kunder.Coop Sverige, Hello Fresh och Kronans Apotek är några av de som tagit klivet till en enhetlig och digitaliserad kundupplevelse med hjälp av Gordons logistiklösning och plattform.


Förenkla dina kylda transporter

Med Gordon Delivery kan du leverera kyld mat och läkemedel i en obruten kylkedja och nå över 90% av Sveriges och Danmarks befolkning, och en snabbt växande andel i Norge och Finland.

Din kund blir en av Sveriges mest nöjda kunder!

Tusentals nöjda kunder – varje dag! Vi är topprankade av konsumenter och har Sveriges högsta betyg inom last-mile.

  • Snabb leverans efter beställning. Fick sms om tidsspann av hemleveranstid och kunde sedan följa chauffören och få en mer precis tid. Supersmidigt!

    Catarina

Du får full kontroll och följer leveranser live

Med vår molnbaserade plattform kopplas alla delar samman som behövs för en lyckad e-handel. Management, förare, terminal, kundsupport och slutkund – vi digitaliserar era flöden på mindre än en vecka!

Success Tower

Från vår Success Tower säkerställs driften med bemanning, ruttoptimering, fordonsplanering och avvikelsehantering. Vi supportar dina kunder via telefon och chatt 07-22 alla dagar i veckan och kan minska samtal till din kundsupport med 40-60%.
Därför är Gordon Delivery rätt för dig

Lönsamhet

Med marknadens modernaste lösning kan du minska administrativa och ineffektiva processer. Vår molnbaserade plattform hjälper dig att automatisera och optimera dina processer för att uppnå högre kvalitet och spara tid.

Exceptionell räckvidd

Du får tillgång till hela den nordiska marknaden och leverans till 19 miljoner kunder. Med vår unika samordning kan vi kan flytta på ditt paket i en obruten kylkedja långa vägar till låga kostnader.

Minskade konsumentärenden

Kommunicera effektivt med dina kunder genom att dela realtidsinformation. Luta dig tillbaka och övervaka via plattformen, vi hanterar den leveransrelaterade supporten. 

Inga startavgifter

Gordon Delivery är en komplett helhetslösning för din logistik – du slipper tunga investeringar i egna fordon, teknik och personal.

Hållbarhet för miljön

Med vår egenutvecklade samordningsteknik och krav på fordon har vi lyckats halvera våra koldioxidutsläpp, i vårt samordnade flöde är du med och bidrar.

Hållbarhet för människor

Människorna bakom ratten är våra viktigaste tillgångar. Våra arbetsvillkor lockar marknadens mest motiverade och serviceinriktade förare.


Så säger våra kunder


Med Gordon Delivery kan du leverera kyld mat och läkemedel i en obruten kylkedja och nå över 90% av Sveriges och Danmarks befolkning, och en snabbt växande andel i Norge och Finland:

“Med Gordon når vi ut till hela vår kundgrupp”

Smakfulla överaskningar till land och stad: “Med Gordon når vi ut till hela vår kundgrupp” Smakbox är Sveriges största provsmakningsbox som fortsätter att överraska sina mottagare. I boxarna packas smakprover…

Klicka här för att läsa fler kundcase >>


Vi hjälper dig att lyckas

Kom igång idag!


Varje månad får en halv miljon svenskar som handlar sin mat på nätet sina varor hemlevererade av Gordon Delivery. Låt oss ta hand om din logistik du med!


Är du Årets e-handlare 2024? Gordon är stolt partner till priset som delas till en aktör som ligger i framkant och driver en framgångsrik och effektiv e-handel med dagligvaror. Den 14 november koras vinnaren på Dagligvarugalan – nominera idag!

Är du Årets e-handlare 2024? Gordon är stolt partner till priset, vinnaren koras på Dagligvarugalan den 14 november.