God Jul från Gordon

Vi vill tacka alla våra kunder och partners för ett fint samarbete under året. I denna julhälsning får du träffa några av personerna bakom Gordon som du kanske mött, eller kommer möta, när du har kontakt med oss. 

Kom ihåg att du alltid är välkommen in till oss på en kopp kaffe eller en pratstund. Vi uppskattar dig och ser fram emot ett händelserikt och spännande 2024 tillsammans.

God Jul och Gott Nytt år från oss alla på Gordon!

Del:

Seneste nyt


Är du Årets e-handlare 2024? Gordon är stolt partner till priset som delas till en aktör som ligger i framkant och driver en framgångsrik och effektiv e-handel med dagligvaror. Den 14 november koras vinnaren på Dagligvarugalan – nominera idag!

Är du Årets e-handlare 2024? Gordon är stolt partner till priset, vinnaren koras på Dagligvarugalan den 14 november.