Teamet i Success Tower ser till att allt flyter på

För att säkra högsta kvalitet på våra kylda last-mile leveranser krävs ett proffsigt team som jobbar med allt från trafikledning och kundsupport till kundansvar och administrativa uppgifter, det teamet heter Success Tower. 

– Bara det senaste året har Gordon Delivery utökat både täckning och personal för att möta den ökade efterfrågan på kylda leveranser. Det har gjort att vi på Success Tower har vuxit från fyra till 17 anställda på bara ett år för att säkerställa att alla leveranser kommer fram i tid till nöjda kunder, säger Anki Moalee, Operation Team Leader på Gordon Delivery.

Success Tower ligger alltid steget före 

Teamet Success Tower ansvarar för flera områden som täcker in allt från trafikledning och kundsupport till kundansvar och administrativa uppgifter. De är mycket måna om att alla kunder och slutkunder ska få en bra upplevelse, och arbetar för att hjälpa så många som möjligt, så snabbt som möjligt – varje dag. För att inte lämna någon i sticket finns personal alltid tillgänglig från kl.07.00 till 23.00 på telefon, mejl, chatt och sociala medier. 

Success Tower genomför också kontinuerlig analys av logistiken, för att hela leveranskedjan ska flyta på snabbt och smidigt utan onödiga stopp. Hela teamet ligger alltid steget före och prioriterar noggrann planering. Rutterna optimeras under natt och tidig morgon, för att anpassa sig till kundernas tidsfönster och deadlines, samt butikernas öppettider. 

Goda och nära kundrelationer

Relationen till kunderna är avgörande för hur smidigt logistikkedjan flyter på, vilket gör det självklart för Gordon Delivery att värna om alla sina nyckelspelare – lagermedarbetare, förare, kunder och slutkunder. För att skapa goda relationer – nya som befintliga – har alla medarbetare i Sucess Tower egna kunder att ta hand om. Det kan handla om att skapa en smidig onboarding för nytillkomna kunder och samtidigt hjälpa redan etablerade kunderna att expandera. Detta  bidrar till en trygg uppstart för nya kunder, gott samarbete med redan befintliga, och högre kvalité i stöttning av de som är redo att expandera ytterligare. Genom att attrahera nya och behålla befintliga kunder, fortsätter Gordon Deliverys att växa på marknaden. 

– Vi har Sveriges högsta kundrating på trustpilot i vår kategori, ett kvitto på att även slutkunderna är nöjda med våra leveranstjänster. Det är något vi är väldigt stolta över, berättar Lizette Walstedt, Operation Leader på Gordon Delivery.

14 av teamets medlemmar sitter på kontoret i Sverige, medan tre är verksamma i Danmark. För att tillgodose alla behov i den ständigt växande kundbasen, har Success Tower inför 2022 stärkt upp sitt team med finsk-, norsk- och dansktalande kollegor. 

Del:

Seneste nyt