Senior Sales Account Manager

Gordon Delivery är ett snabbväxande ungt bolag som på sex år etablerat sig som ledande aktör på den svenska marknaden inom digitalisering och matleveranser, till stor del drivet av e-handeln. På kundlistan finns merparten av aktörerna inom dagligvaruhandeln och bolag som erbjuder färdiga matkassar med recept.

På en kraftigt växande marknad under förändring särskiljer sig Gordon bland logistikaktörer med en tech plattform i världsklass och genom att ta ansvar för hela kundupplevelsen. Gordon Delivery bygger sin verksamhet utifrån dagens- och framtidens konsumentbehov.

Nu söker vi en senior säljare som med stort engagemang och proaktivitet ska bearbeta våra potentiella kunder som bland annat finns inom Healthcare och Dagligvaruhandeln. Du kommer ansvara för hela processen, från att kontakta kunden till att vara med och implementera lösningen samt förädla de kundsamarbeten du byggt upp. Dina kunder finns över hela Sverige och du kommer att bearbeta dessa både genom digitala möten samt F2F-möten. Du ingår i ett nordiskt säljteam och du kommer arbeta tight tillsammans med Sales Manager. Du är högst delaktig i vår fortsatta utveckling och med andra ord tycker du sannolikt om att vara med och påverka.

Vi erbjuder dig
 • Betydande möjlighet att påverka din vardag och företagets fortsatta utveckling
 • Ett finansiellt starkt företag med fin historik, höga ambitioner och starka ägare
 • En superspännande och viktig roll i ett bolag som växer
 • Vara med och ta ansvar för hela säljprocessen – från första kundkontakt, till avslut och vidareutveckling av kunden
 • Trevliga lokaler i Nacka Strand

Vi söker dig som
 • Är uthållig och vet vad det innebär att arbeta långsiktigt
 • Är trygg, självgående och är van samt får energi av att driva din egen försäljning
 • Har dokumenterat goda säljresultat
 • Vill vara med och påverka och tycker om att arbeta hårt
 • Är motiverad, resultatorienterad och ambitiös
 • Ha god förmåga att förstå kunders behov och omsätta dessa till en lösning som du kan presentera för kunden
 • Är van att bearbeta kunder på C-level nivå

Meriterande
 • Om du har jobbat mot något eller några av Gordon Deliverys kundsegment tidigare
 • Om du har erfarenhet av e-handel, logistikfrågor och/eller ingått i ledningsgrupp

Gordon Delivery växer snabbt, med över fördubblad omsättning årligen sedan starten 2015. Den snabba tillväxten förväntas fortsätta då vi redan idag finns i Sverige, Danmark, Finland och Norge, och är i startgroparna för att etablera oss i fler europeiska länder. Vill du vara en del av den fortsatta resan? Hör av dig, så pratar vi mer!

Gordon strävar ständigt efter att utveckla serviceupplevelsen för både sina kunder och konsumenterna som tar emot leveranserna, till stor del genom att digitalisera last-mile-flödet. Modellen bygger på Gordons digitala plattform och så kallade Gordoneerer, professionella och serviceinriktade personer som levererar varor till konsumenter. Med denna lösning får Gordons kunder stöd genom hela leveransprocessen – från mottagen order till nöjd slutkund.

Kontakt och ansökan

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till Ali Ghoce på ag@gordondelivery.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Del:
Gordon Delivery grundades 2015 och genomför i dag över 600 000 leveranser av kylda matvaror och läkemedel varje månad. Bolaget är specialiserat på digitaliserade flöden av just temperaturreglerade last mile-leveranser. Utöver det lutar de sig även mot ett till affärsben; en SaaS-plattform för last mile som de licensierar ut till andra bolag. Under 2021 omsatte bolaget 411 miljoner kronor.

Skriv en kommentar