Bli E-commerce Partner

Våra kunder integrerar enkelt med flera av världens mest populära e-handelsplattformar genom våra partnerskap. Bli en del av vårt nätverk du med!Gordon E-commerce PartnersWooCommerce är ett open source plugin för WordPress. Koppla upp dig mot vår last mile-plattform och visa tillgängliga leveransfönster på checkout-sidan i webbshoppen. Ordrarna synkas med plattformen och är redo för ruttning.


Shopify är en av de mest populära e-commerce plattformarna i världen och används frekvent av våra kunder. Integrera med vår last mile-plattform och visa tillgängliga leveransfönster på checkout-sidan i webbshoppen.


Ett TA-system med en aggregerad checkout som förbättrar leveransutbudet för konsumenter. Lägg till Gordon som en transportör och visa som ett av dina föredragna leveransalternativ för konsumenter.


Ett kraftfullt TA-system som tillhandahåller verktyg för att automatisera checkout-processen. Lägg till Gordon som en transportör, hantera fraktpriser och synka dina ordrar automatiskt med vår last mile-plattform.


LogTrade erbjuder en intelligent programvara för administration av transporter. Du kan enkelt hantera dina beställningar och boka en leverans med Gordon. Givetvis kommer ordern automatiskt att synka med vår plattform.


StrongPoint är ett globalt retail tech-bolag och en av våra strategiska partners. Deras orderplocklösning, Pick & Collect, kan enkelt integreras med vår plattform och möjliggör smidig överföring av ordrar från ett system till ett annat.


Ongoing WMS är ett av Nordens mest populära lagerhanteringssystem. Du integrerar enkelt vår plattform med Ongoing WMS för bland annat automatiserade etikettutskrifter och smidig översikt av dina leveranser mellan systemen.


Zapier är en plattform som hjälper dit att automatisera flöden genom att koppla ihop appar och tjänster som du använder. Du kan enkelt skapa, uppdatera och radera ordrar i Gordon. Du kan även använda våra webhooks som triggers i Zapier.


Ansök som E-commerce Partner


Apply E-commerce Partner

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Du kan läsa om hur dina personuppgifter behandlas i Gordons External Privacy Notice.
marketing opt-in

Är du Årets e-handlare 2024? Gordon är stolt partner till priset, vinnaren koras på Dagligvarugalan den 14 november.