Välkommen till Dagligvarudagen!

Gordon är stolt partner till priset Årets e-handlare 2024, där vinnaren koras på Dagligvarugalan i Stockholms stadshus den 14 november. Vill du ha lite guldglans innan dess välkomnar vi dig till Dagligvarudagen, ett eftermiddagsevent som arrangeras i tre städer från norr till söder.

Här medverkar Gordons VD och medgrundare Ali Ghoce samt vår CCO Andreas Furu, och de kommer bjuda på insikter i hur man kan uppnå kostnadseffektivitet och förbättra kunderbjudandet inom e-handel med dagligvaror. 

Läs mer och anmäl dig här:

Umeå den 3 september
Örebro den 17 september
Malmö den 8 oktober

Temat för eventen är Framtidens matbutik. Här ges du möjlighet att nätverka, utbyta erfarenheter med kollegor, skaffa dig kunskap inom olika områden och få inspiration. Varmt välkommen!

Dela:

Senaste nytt