Så kan e-handel med dagligvaror skala kostnadseffektivitet

Vad är det hetaste inom logistik just nu? Andreas Furu, CCO på Gordon, trendspanar i Dagligvarunytt om elektrifiering, automation, cirkulära system, AI-teknik och inte minst den stora frågan om lönsamhetsekvationen:

– Många är överens om att mycket av den framtida tillväxten inom dagligvaruhandel ligger i en växande e-handel. En förutsättning för att tillgodogöra sig denna volymökning är att lösa ekvationen för lönsamma, eller i alla fall kostnadsneutrala hemleveranser. Med leveransalternativ som genereras dynamiskt baserat på efterfrågan, köpmönster, avstånd, kapacitet och orderstorlek kan leveranskostnaderna sänkas och kunderbjudandet förbättras, säger Andreas Furu till Dagligvarunytt.


Läs hela artikeln här

Vill du veta hur ditt företag kan växla ut på ökade volymer inom e-handel och skala kostnadseffektivitet? Hör av dig till oss på Gordon!

Andreas Furu
CCO
andreas.furu@gordondelivery.com

Dela:

Senaste nytt