Kødhuset indleder samarbejde med Gordon om temperaturkontrolleret transport – reducerer klimaaftrykket pr. leveret pakke med 75 procent  

Den førende kødleverandør Kødhuset vælger Gordon som sin leveringspartner. I april sker skiftet fra en passiv kølekæde med flamingokasser og kølemidler til Gordons aktive, hvor temperaturstyrede leverancer reducerer klimaaftrykket og øger fødevaresikkerheden.

– Vi er stolte af at samarbejde med Kødhuset om at fremme bæredygtighed og fødevaresikkerhed. Sammen stræber vi efter at skabe en positiv forandring i branchen og bidrage til en mere ansvarlig brug af ressourcer, siger Ali Ghoce, CEO hos Gordon.

Kødhuset forsyner både restauranter og cateringfirmaer samt privatpersoner i hele Danmark med udskæringer af dansk kød af høj kvalitet. For at sikre, at alle leverancer holder en jævn temperatur, skifter de nu til Gordons aktive kølekæde, hvor alle terminaler er nedkølede, og hele flåden består af kølebiler. Det gør det muligt for slagteriet at erstatte isolerende flamingokasser og kølemidler som is med almindelige papkasser, hvilket reducerer kuldioxidækvivalenten pr. leveret pakke med 75%. Med Gordons HotBot-temperaturovervågningssystem kan kørselslederne overvåge køretøjernes temperatur i realtid og handle med det samme, hvis der opstår et problem.

– Valget af Gordon var en no-brainer. Vi sætter altid kvalitet først, og fødevaresikkerhed er en prioritet for os. Nu kan vi være sikre på, at kødet håndteres sikkert og køligt hele vejen til vores kunder, siger Omid Sheikulislami, Senior Operations Manager hos Kødhuset.

– Vi er glade for at kunne hjælpe Kødhuset med en leveringsløsning, der giver et reduceret klimaaftryk, reducerede omkostninger og en rigtig god leveringsoplevelse for deres slutkunder, siger Ludvig Okmian, Account Manager DK hos Gordon.

Med det nye samarbejde med Gordon vil Kødhuset nu kunne tilbyde temperaturkontrollerede hjemmeleveringer af dansk kød til over 99 % af Danmarks befolkning.


Rapport: Sammenligning af klimapåvirkninger

Sammenligning af klimapåvirkning fra kølemetoder til last mile-levering af dagligvareposer, Chalmers University.


Kontakt os for mere information

Ludvig Okmian, Account Manager DK Gordon
ludvig.okmian@gordondelivery.com
+4670-734 79 42


Om Kødhuset

Etableret i 2022 af et anerkendt dansk slagteri, har Kødhuset en vision om at bringe den uovertrufne kvalitet af dansk kød, som allerede værdsættes af caféer, restauranter og institutioner, direkte til private forbrugere. Kødhusets primære fokus har altid været dansk kødkvæg, og virksomheden stræber efter at præsentere det ekstraordinære kvalitetskød, som vores eget land har at tilbyde. 

Om Gordon

Gordon er en last mile-virksomhed, der specialiserer sig i koordinerede flows af temperaturkontrolleret transport. Virksomheden har to forretningsområder: En komplet løsning til kølede last mile-leverancer og en SaaS-platform. Gordon blev grundlagt i 2015 i Stockholm og har i dag aktiviteter i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Kunderne omfatter dagligvareforhandlere, måltidskassevirksomheder, fødevareproducenter og apoteker.
Dela:

Om Gordon

Gordon är ett last mile-företag specialiserat på samordnade flöden av tempererade leveranser. Bolaget har två affärsområden: En helhetslösning för kylda last mile-leveranser och en SaaS-plattform. Gordon grundades 2015 i Stockholm och har idag verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bland kunderna finns dagligvaruhandlare, mealkitföretag, livsmedelsproducenter och apotek.

Senaste nytt