Mikael Sahlsten: “Vi fokuserar på lösningar”

– Det är kul att jobba med människorna på Gordons Operation. De är engagerade och motiverade, när det blåser och är problem så behåller vi lugnet och fokuserar på lösningar, säger Mikael Sahlsten, Chief Operation Officer på Gordon.

Mikael Sahlsten började på Gordon 2019, strax innan verksamheten började växa snabbt. 

– Vi sprang fort som bara den och öppnade nya distributionscentraler, byggde ut trafikledning och kundtjänst, ordnade med fordon och förare och satte rutiner på plats med Trustpilots högsta betyg i Norden inom last-mile och tillväxt med befintliga kunder som resultat, säger Mikael Sahlsten. 

Mottot för arbetet är detsamma då som nu: Vi ser till att kunden kan vara trygg över att vi löser deras behov. 

Innan Mikael Sahlsten kom till Gordon hade han varit VD för Hemglass i både Norge och Sverige, VD för Middagsfrid och affärsområdeschef på Axfood. På Hemglass var det många franchisetagare som hade hand om den dagliga verksamheten på lagren och rutterna. 

– På Gordon har vi kontroll över hela flödet. Det är enklare, säger Mikael Sahlsten.

Han menar också att det finns mycket glädje och engagemang på Gordon som är ett resultat av kulturen inom bolaget. 

– Det handlar om trygghet och tolerans. Vi har en schysst atmosfär, vi vill att medarbetarna ska känna en trygghet i sitt dagliga arbete och glädje av att vara här. När man själv inte räcker till är vi ett team som löser saker tillsammans. Vi hjälps åt, säger Mikael Sahlsten. 


Mikael Sahlsten

Titel: COO, Chief Operation Officer.

Jobbar på Gordon sedan 2019.

Dold talang: Jag är väldigt bra på att köra båt och väldigt effektiv när det gäller att städa. Den bästa terapin är att jobba i trädgården.


Dela:

Senaste nytt