Vi firar 8 år av samordnade leveranser

1 juni fyllde Gordon 8 år. I början levererade Gordons grundare, Ali Ghoce, varorna själv och köket i hans lägenhet i Hammarby Sjöstad i Stockholm utgjorde företagets kontor.

I dag har Gordon 68 anställda och hundratals chaufförer som levererar från 15 distributionscentraler spridda över hela Norden. I början var Ica Sjöstaden i Stockholm den enda kunden. I dag levererar vi på Gordon mat från dagligvarubutiker, färdiga matkassar och läkemedel från företag i hela Norden, och under föregående år var omsättningen 568 miljoner SEK. 

— Under det kommande året kommer omställningen inom dagligvaruhandeln att fortsätta. I denna förändring står Gordon stadigt och erbjuder våra samordnade leveranser med aktiv kyla till alla som vill ha sina varor i våra kylbilar, säger Ali Ghoce, Gordons VD och medgrundare.

Dela:

Senaste nytt