Varje person som får en leverans ska bli nöjd

Upplevelsen hos de som tar emot våra kunders leveranser från förarna är det som driver oss framåt. Vi på Gordon är en fortsättning av våra kunders verksamhet och målet är att varje mottagare ska vara nöjd. 

För att lyckas med det har vi hela tiden ett nära samarbete mellan förarna och oss som jobbar i kundtjänst och trafikledning. Vi vet att samarbete är det som krävs för att lyckas med vårt uppdrag och för att göra det möjligt för förarna att få till ett bra bemötande. Vi vet också att den kultur som vi har och hur vi jobbar med varandra påverkar förarnas relation till de som väntar på sina leveranser. 

Förarna som jobbar för Gordon gör ett fantastiskt jobb och är bra på personligt bemötande, samtidigt som logistik inte är något enkelt. Vår kundtjänst tar emot all feedback som mottagarna lämnar efter att de har fått sina leveranser. Den positiva feedbacken skickar vi direkt med SMS till våra förare. Den negativa feedbacken följer vi upp för att lösa så fort som möjligt. 

Om vi hittar ett klagomål som återkommer från flera personer tar vi fram rutiner för att se till att det problemet upphör. Vi som jobbar med kundtjänst och trafikledning arbetar även mycket med tonalitet. Alla inkommande ärenden ska få ett tydlig och hjälpsamt svar. Vi vill ju att alla ska vilja ha en ny leverans av oss. 


//Louisa Strömberg 

Operation team leader


Dela:

Senaste nytt