Vi hälsar Martin Lagerlöf varmt välkommen till Gordon

”Det känns roligt att bli en del av Gordon! Jag ser verkligen fram emot uppgifterna och är övertygad om att Gordon, med sina kompetenta medarbetare, smarta teknologiska tjänster och höga service till våra kunder, bara har börjat sin resa.”
I december välkomnade vi Martin Lagerlöf som Business Excellence Manager hos oss på Gordon Delivery.
”Min bakgrund är inom logistikbranschen och jag har de senaste 14 åren jobbat för en av världens största logistikjättar. Min senaste tjänst var som Industriell Ingenjör med fokus på effektivisering av operationen inom Norden. Jag stod för implementering och uppföljning av arbetssätt och planering av personal byggt på historisk data och prognostisering.
Hos Gordon kommer jag att kunna bidra med gedigen kunskap både gällande frakt och logistik, men också med viktig erfarenhet inom dataanalys. Jag kommer arbeta för att identifiera områden att effektivisera och för att rätt beslut ska tas byggt på data och modellering. För mig är det också viktigt att kvalitet och kundnöjdhet står i fokus när Gordon expanderar.”

Vi är så glada att Martin har joinat vårt team i Stockholm!

Dela:

Lämna en kommentar

Senaste nytt