Gordon Delivery och HelloFresh inleder strategiskt partnerskap

Med en delad vision om ett kontinuerligt förbättrat matkasseerbjudande är Gordon Delivery stolta över att tillkännage ett strategiskt partnerskap med HelloFresh. Samarbetet syftar till att stärka respektive företags position på den svenska marknaden.

– Gordon Delivery och HelloFresh är två kundfokuserade tillväxtbolag som är dedikerade till att ge en fantastisk upplevelse för slutkonsumenten, säger Ali Ghoce, medgrundare och VD på Gordon Delivery.

Partnerskapet inkluderar bland annat en en ökning av antalet leveransfönster. Kunder till HelloFresh kan nu välja mellan 5 dagar för att få sina matkassar levererade, jämfört med 2 dagar sedan tidigare. Detta innebär givetvis en enorm förbättring gällande flexibilitet för slutkonsumenten.

– Gordon Delivery och HelloFresh har jobbat nära ihop och växt tillsammans de senaste månaderna och jag ser fram emot att ta nästa steg i vårt samarbete. Matkassen är definitivt på frammarsch i en andra våg, säger Ali.

– Vi är mycket glada över vårt samarbete med Gordon Delivery. Ända sedan vi började arbeta tillsammans har vi kunnat göra våra matkassar ännu mer tillgängliga för svenskar. Detta är en avgörande del av vårt uppdrag, att leverera färska måltider till människors dörr varje dag, säger Kristian Hald, VD på HelloFresh SE.

Dela:

Om Gordon

Gordon är ett last mile-företag specialiserat på samordnade flöden av tempererade leveranser. Bolaget har två affärsområden: En helhetslösning för kylda last mile-leveranser och en SaaS-plattform. Gordon grundades 2015 i Stockholm och har idag verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bland kunderna finns dagligvaruhandlare, mealkitföretag, livsmedelsproducenter och apotek.

Lämna en kommentar

Senaste nytt