Kundtjänstmedarbetare till Gordon

Gordon Delivery är ett snabbväxande entreprenöriellt bolag som på fem år etablerat sig som ledande aktör på den svenska marknaden inom digitalisering och matleveranser, till stor del drivet av e-handeln. På kundlistan finns merparten av aktörerna inom dagligvaruhandeln och bolag med erbjudande av matkassar.

Gordon strävar ständigt efter att utveckla serviceupplevelsen för både konsumenter och detaljhandlare, till stor del genom att digitalisera last mile-flödet. Vårt erbjudande bygger på att professionella och serviceinriktade förare, så kallade Gordoneerer, levererar varor till konsumenter samtidigt som Gordon stödjer handlare genom hela leveransprocessen – från mottagen order till nöjd kund.

Om tjänsten

Vi växer och har behov av en kundtjänstmedarbetare. I rollen hanterar du ärenden från våra kunder och förare. Hanteringen sker per mail, telefon och i våra egenutvecklade IT-system. Vi arbetar med flera olika IT system såsom ruttoptimering, schemaläggning, trafikövervakning och det är viktigt att du känner dig trygg med att arbeta i olika system samtidigt. Du kommer vara en nyckelperson i Gordons operations-team där vi har som målsättning att agera snabbt gentemot våra kunder. Du kommer även att få delta i det övriga arbetet med att utveckla verksamheten.

Tjänsten passar dig som

  • Trivs i serviceyrket och gillar att vara behjälplig med att lösa problem och önskemål.
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom service med fokus på att hjälpa kunder. Tidigare erfarenhet av kundtjänstroller är meriterande.
  • Talar och skriver flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du kan även hantera ärenden på engelska när det förekommer.
  • Har en långsiktig ambition med rollen, du vågar ta för dig, är driven och intresserad av att lära och utvecklas.
    Punktlig, kommunikativ, hjälpsam och närvarande.

Vi ger dig

Möjlighet att vara delaktig i en växande verksamhet, där möjligheten att påverka, ta mycket eget ansvar och komma med nya ideer är välkommet. Vi är ett litet företag i ständig förändring så man behöver känna sig bekväm med en flexibel vardag och emellanåt obekväma arbetstider.

Samtidigt är du aldrig ensam – i teamet finns grymma kollegor som tror på dig och som vill att du ska ha de bästa förutsättningar för att fullfölja dina arbetsuppgifter!

Tillträde: Så snart som möjligt
Omfattning: Tjänsten är på heltid eller deltid och delvis på helger och kvällstid.
Ort: Stockholm

Kontakt

Mikael Sahlsten
mikael.sahlsten@gordondelivery.com
073 595 89 00

Dela:
Gordon Delivery grundades 2015 och genomför i dag över 600 000 leveranser av kylda matvaror och läkemedel varje månad. Bolaget är specialiserat på digitaliserade flöden av just temperaturreglerade last mile-leveranser. Utöver det lutar de sig även mot ett till affärsben; en SaaS-plattform för last mile som de licensierar ut till andra bolag. Under 2021 omsatte bolaget 411 miljoner kronor.

Lämna en kommentar