Utökat samarbete med Coop Online – Gordon tar sig an Mälardalen

Vi har tidigare berättat om det lyckade samarbetet mellan Gordon Delivery och Coop Online i Skåne. Nu påbörjas nästa steg i samarbetet där Gordon ska hjälpa till med leverans i området kring Mälardalen.

Gordon Delivery, som under våren har utvecklat en plattform för samordning av kylleveranser, har under ett drygt år haft ett väldigt framgångsrikt samarbete med Coop Online. Det är ett samarbete som främst fokuserat på området i Skåne.

Men lagom till sommaren väntar nu nya utmaningar i Mälardalen. Uppstarten kommer initialt att ske i Eskilstuna, men under hösten ska såväl Strängnäs som Västerås och Enköping läggas till i listan över möjliga leveransorter.

– Det här är ytterligare ett bevis på att Gordon Delivery är en viktig del i Coops onlinesatsning. Vi ser fram emot att få leverera kylvaror i Mälardalen där fokus ligger på slutkonsumentens upplevelse, säger Ali Ghoce, grundare och VD på Gordon Delivery.

Niklas Zeitlin, Operativ Chef på Coop Online, kommenterar:

– För att fortsätta stärka vår position på online-marknaden ser vi fram emot ett utökat samarbete med ett last-mile-företag i framkant.

Dela:

Lämna en kommentar

Senaste nytt