Gordon omskrivna på tech-sajten Breakit

Uppstickaren Gordon Delivery fortsätter att skapa rubriker på tech-scenen. Senast i raden är en intervju med grundaren Ali Ghoce som publicerades på Breakit.

“Vi sänker tröskeln för detaljhandlare som vill börja med e-handel. De behöver inte alls vara inblandade i e-handelsflödet utan vi tar hand om både plock från butik och hemleveranser,” säger Ali Ghoce, medgrundare och vd för Gordon delivery.

Läs hela nyheten här.

Dela:

Lämna en kommentar

Senaste nytt


Är du Årets e-handlare 2024? Gordon är stolt partner till priset som delas till en aktör som ligger i framkant och driver en framgångsrik och effektiv e-handel med dagligvaror. Den 14 november koras vinnaren på Dagligvarugalan – nominera idag!

Är du Årets e-handlare 2024? Gordon är stolt partner till priset, vinnaren koras på Dagligvarugalan den 14 november.