Dagens Handel skriver om Gordon

”E-handelns största logistikproblem är den sista biten hem till konsumenten. Det är en brännande fråga för dagligvarukedjorna som nu behöver e-handelssatsa för att inte förlora för mycket till matkasseföretagen, men också för andra e-handlare som vill serva sina kunder på bästa sätt.” Det skriver Dagens Handel i en ny artikel.

Nyheten innefattar även en intervju med Ali Ghoce, grundare av Gordon Delivery, som försöker lösa problematiken kring last-mile-logistik.

– Att själv bygga ut en organisation för att kunna serva e-handelskunderna kan bli mycket dyrt och otympligt, säger Ali Ghoce.

Läs hela nyheten här.

Dela:

Lämna en kommentar

Senaste nytt


Är du Årets e-handlare 2024? Gordon är stolt partner till priset som delas till en aktör som ligger i framkant och driver en framgångsrik och effektiv e-handel med dagligvaror. Den 14 november koras vinnaren på Dagligvarugalan – nominera idag!

Är du Årets e-handlare 2024? Gordon är stolt partner till priset, vinnaren koras på Dagligvarugalan den 14 november.